• Plavecký výcvik 2.A a 3.A

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Plavecký výcvik 2.A a 3.A.

            Naša škola už tradične organizuje plavecký kurz pre žiakov druhých a piatych ročníkov. Tento rok absolvovali výcvik šyri ročníky, nakoľko v predchadzajúcich dvoch rokoch bola mimoriadna situácia  Covid 19. V tomto  období žaici nemohli absolvovať základné výcvikové kurzy.

            Žiaci II.A a II.A sa v týždni od 13.6.-17.6. 2022 aktívne zúčastňujú základného plaveckého výcviku v Národnom centre vodného póla v Novákoch. V prvom dni boli rozdelení do štyroch skupín podľa schopností. Ďalšie dni pracojú s nimi štyria tréneri. Každou odcvičenou hodinou sa žiaci zdokonaľujú.

            Vo štvrtok sme náplánovali program po ukončenej hodine plávania do Bojníc. Navštívili sme Rozprávkový zámok Bojnice, kde sme prešli krásnymi vystúpeniami hercov v troch slovenských rozprávkach: Laktibrada, O troch grošoch, Dlhý nos. Každá rozprávka vlastným osobitým štýlom prezentovala príbeh o nevyhnutnosti vzájomnej spolupatričnosti, pomoci a solidarite. Šťastný koniec vo všetkých troch príbehoch prináša divákom nádej na krajšiu budúcnosť a vieru v to, že aj oni sami môžu zmeniť svet k lepšiemu.

          • Bojnice 1.A a 4.A

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Bojnice 1.A a 4.A.

            Výlet - Bojnice - I. A, IV. A.

            Dňa 16.6.2022 naši prváci a štvrtáci absolvovali krásny a rozprávkový výlet do zámku a do ZOO. Deti videli príbehy, ktoré si kladú za cieľ naučiť deti myslieť aj na druhých, navzájom si pomáhať a mať sa v úcte. Každá rozprávka vlastným osobitým štýlom prezentovala príbeh o nevyhnutnosti vzájomnej spolupatričnosti, pomoci a solidarite. Šťastný koniec vo všetkých troch príbehoch prinášal našim malým divákom nádej na krajšiu budúcnosť a vieru v to, že aj oni sami môžu zmeniť svet k lepšiemu. Krásny výlet zavŕšili návštevou ZOO.

          • Riaditeľské voľno

          • Riaditeľka ZŚ s MŠ vo Valaskej Belej udeľuje žiakom riaditeľské voľno v piatok dňa 10.6.2022 z technických príčin - odstávky elektrickej energie na základnej škole.

          • MDD - Deti deťom

          • Dnes sme spoločne oslávili MDD, ktorý sa niesol v znamení hier, rozprávok, súťaží a úžasných zážitkov. Deti plnili počas súťažného dopoludnia rôzne úlohy, behali s pingpongovou loptičkou umiestnenou v lyžici cez prekážky, triafali loptou do basketbalového koša a do hladného draka Bonifáca, futbalovou loptou do plastových fliaš, hľadali vajíčka s heslami, skákali vo vreci, hádzali krúžkami, robili chemické pokusy, so zaviazanými očami ochutnávali a hádali rôzne maškrty, skúšali si prácu záchranných zložiek, riešili hádanky a kto chcel, dal sa pekne pomaľovať. Súčasťou dnešného dňa bola aj výroba spomienkových kamienkov, ktoré nám ozdobia priestory školy. Na všetko dohliadala Kvetinková víla, ktorá snahu detí odmenila sladkosťami. Všetkým, ktorí sa podieľali na organizácii dnešnej akcie veľmi pekne ďakujeme.

            Do fotogalérie bol pridaný nový album MDD v našej škole.